DAVE SPIJKENISSE

DAVE SPIJKENISSE Shoarma Dave, al meer dan 25 jaar de lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4415 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dave Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 12:10 Rond 0.15 besteld en in 20 min geleverd. Eten was heerlijk! Vooral patat was mooi krokant en goudgeel. Complimenten!
1 jul 2022 om 10:11 Payed with 20 euros for a 15 euro order, the delivery guy did not give me the change.
29 jun 2022 om 20:09 Het eten was prima, voldoende, warm en smakelijk De bezorging in plaats van 17.45 pas om 18.25 Volgens de man aan de telefoon waren er zieken Kan gebeuren binnenkort herkansing
29 jun 2022 om 10:40 Was weer heerlijk
28 jun 2022 om 0:56 Ze lezen de opmerkingen niet als je dat erbij zet ;(
27 jun 2022 om 12:44 Top!
25 jun 2022 om 14:41 Als ik op 24-06-2022 voor 18.00 eten besteld komen ze pas om 18.30 aankakken en dit is niet de eerste keer dat dat gebeurd, vorige keer ook een keer gebeld waar mijn eten bleef maar het personeel intresseerd het niet want je word gewoon afgebekt.
24 jun 2022 om 20:42 it was very good and delivery was also good.
24 jun 2022 om 18:04 Kapsalon: Patat was dik en slap, vlees waren stukjes aangebrand en knoflooksaus was niet te vreten!! Geen aanrader
23 jun 2022 om 22:48 Het eten was goed warm en lekker . We hebben er alleen helaas ruim 5 kwartier op moeten wachten
22 jun 2022 om 20:30 Eten was op zich goed. Jammer dat de bezorger het adres niet kon vinden. Moest zelf een stuk lopen om de bestelling op te halen. We bestellen regelmatig dus was ff een teleurstelling.
21 jun 2022 om 20:50 Later dan aangeven bezorgt, maar ik ben netjes gebeld het komt kater. Eten: niet slecht ook niet top, bij de spareribs zitten pita broodjes waarom? Broodje bot ? De salade kunnen ze beter niet meegeven en patat bakken moeten ze ff gaan leren das slap